06-21 964 733 info@krang.nl
Home » Diensten » Online Strategie

Online strategie – de basis voor online succes

De tijd dat alleen het hebben van een website voldoende was ligt al ver achter ons. Websites moeten presteren en het liefst zetten we zoveel mogelijk online kanalen in. Maar hoe houden we grip op al deze kanalen en wanneer is het eigenlijk een succes?

Van online strategie naar meetbaar resultaat

Een online strategie geeft houvast en richting aan al je online activiteiten. Denk na over doelstellingen en kansen in de markt. Hoe realiseer je deze doelstellingen? Een online strategie geeft antwoord op al deze vragen. Het geeft je bovendien inzicht in je huidige online prestaties.

Het maken van een online strategie helpt je ook om prioriteiten te bepalen. Wat doen we nu? Wat kan later? En alle inspanningen die je doet wil je ook beloont zien met resultaat. Een overzichtelijk plan bevat naast doelstellingen daarom ook informatie over het meten van succes. Zo weet je vooraf waarop je moet sturen.

Geen dik rapport maar een tastbaar document

Bij Krang houden we niet van onnodig dikke en saaie rapporten. Het liefst presenteren we jouw plannen op één A4-tje. Samen met jou gaan we brainstormen over jouw ambities en wensen. Die vertalen we naar concrete plannen en acties.

Hulp nodig bij jouw online strategie?

15 + 10 =

Judith Ros

Krang strategie en concept
Rijksweg 17
7495 RH  AMBT DELDEN

Kvk: 69507716

info@krang.nl
06 – 21 964 733