06-21 964 733 info@krang.nl
Home » Diensten » Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren – vindbaar op het juiste moment

Advertenties zijn niet meer weg te denken uit de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing. Zoekmachine optimalisatie is vaak niet meer voldoende om op een goed zichtbare plek in de zoekresultaten te verschijnen. Zowel tekstadvertenties als product advertenties (Google Shopping) nemen een steeds prominentere plek in. Zoekmachine adverteren, ook wel SEA (Search Engine Advertising), verdient daarom aandacht in je online strategie.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Een bekende manier van online adverteren is Google AdWords. Met Google AdWords bereik je gericht potentiële klanten op het moment dat zij op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Adverteer binnen de resultaatpagina’s van de zoekmachines of op partnersites van Google. Je bepaalt vooraf bij welke zoekwoorden jouw advertentie getoond moet worden. Zoekt iemand op een door jouw ingesteld zoekwoord, dan wordt jouw advertentie getoond in de zoekresultaten.

Wat mag Adwords kosten? Een veel gehoorde vraag die we vaak pareren met een tegenvraag: Wat wil je dat AdWords oplevert?

Rendabele AdWords campagnes

Samen met jou bepalen we vooraf de doelstellingen voor jouw campagne. Resultaten van een Google AdWords campagne zijn perfect meetbaar. In een overzichtelijke rapportage zie je maandelijks hoeveel bezoekers jouw campagne oplevert. Daarnaast geven we inzicht in het aantal aanvragen of aankopen. Op deze manier weten we ook exact wat een aanvraag of aankoop kost. Zodra de campagne online staat blijven we monitoren en bijsturen waar nodig. Zo werken we samen aan een rendabele campagne.

Wil jij starten met zoekmachine adverteren? Wil jij meer rendement uit je bestaande Google AdWords campagne? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vandaag nog starten met Google Adwords?

6 + 9 =

Judith Ros

Krang strategie en concept
Rijksweg 17
7495 RH  AMBT DELDEN

Kvk: 69507716

info@krang.nl
06 – 21 964 733