06-21 964 733 info@krang.nl

Dit is wat ik doe

Als marketing strateeg help ik mijn klanten het liefst vanuit een degelijke strategische basis. Vanuit mijn jarenlange ervaring in de online marketing beheers ik alle disciplines en heb ik een uitgebreid netwerk dat ik desgewenst voor je in kan zetten. Geen vraagstuk is mij daarbij te gek. Ik ga daarbij net een stapje verder dan de meeste bureaus. Ik wil mijn klanten namelijk zo goed mogelijk helpen, op elk gebied.

Home » Diensten

Krang Strategie en Concept helpt met:

Online Strategie

Wil jij gericht jouw doelgroepen benaderen? Begin dan eerst met een online strategie. Het zorgt voor houvast en geeft richting aan al je online activiteiten. Kies voor een goede basis en start met een online strategie.

Contentstrategie

Op welk onderwerp wil jij dé autoriteit in je vakgebied zijn? Welke content heb je nodig om dit te worden? Bij contentstrategie bepaal je hoe en wat je gaat communiceren met jouw doelgroep.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je website wordt niet vanzelf gevonden. Zoekmachine optimalisatie (SEO) richt zich op alle factoren die van belang zijn voor een goede vindbaarheid. Wil je weten hoe ik jou hierbij help?

Zoekmachine adverteren (SEA)

Advertenties zijn niet meer weg te denken uit de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing. Ik help je met succesvolle advertenties in de zoekmachines en maximaal rendement uit jouw advertentiebudget.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog altijd een van de meest succesvolste marketingmiddelen in de online marketing. De goede meetbaarheid en zijn hoge return on investment (ROI) maken het een populair kanaal.

Conversie-optimalisatie

Meer omzet behalen met dezelfde hoeveelheid bezoekers. Klinkt goed, nietwaar? Dat is precies waar het om draait bij conversie-optimalisatie. Wil je weten hoe ik jou verder help met conversie-optimalisatie?

Mix online/offline

Vrijwel geen enkel bedrijf communiceert alleen online of alleen offline. Daarom is het belangrijk dat je de online en offline kanalen perfect op elkaar afstemt, zodat je doelgroep altijd een consistente boodschap krijgt.

Anders nog iets?

Zoals je ziet, kan ik je van dienst zijn op heel veel gebieden. Zelfs als je het hier niet hebt zien staan. Ik ken bijvoorbeeld een ondernemer die je helpt om hele goede koffie te schenken tijdens evenementen. Of een leverancier van schoonmaakartikelen die tot de top van Nederland behoort. Om maar even wat voorbeelden te noemen. Kortom, met mij kun je alle kanten op!