06-21 964 733 info@krang.nl
Home » Diensten » Conversie-optimalisatie

Conversie-optimalisatie – Meer rendement uit je bestaande bezoekers

Meer omzet behalen met dezelfde hoeveelheid bezoekers. Klinkt goed, nietwaar? Dat is precies waar het om draait bij conversie-optimalisatie. Ik help je graag om drempels op de site weg te nemen en ervoor te zorgen dat je online bezoekers makkelijker en meer gaan besteden bij jouw bedrijf.

Verbeteringen op basis van de cijfers

Op basis van je statistieken kan ik vaak al heel wat verbeterpunten aanwijzen. Bijvoorbeeld welke pagina’s nu een hoge bouncerate hebben. Blijkbaar vinden mensen daar niet wat ze zoeken, dus daar valt nog wel wat aan te verbeteren. Ook de reis die bezoekers door je site maken is hier goed mee te zien. Misschien willen we daar wel veranderingen in aanbrengen, zodat de klantreis meer rendement oplevert. Ik geef je graag advies over wat er beter kan aan je site.

Diverse tools voor conversie-optimalisatie

Je kent misschien A/B-testen wel, waarbij we kijken welke versie van een pagina de meeste conversie oplevert. Daar kan ik je over adviseren en ik ga graag om tafel met je webbouwer om dit soort tests op te zetten. Ook gebruik ik diverse tools voor conversie-optimalisatie, afhankelijk van wat er nodig is om jouw site beter te laten presteren. Daar vertel ik je graag meer over in een gesprek.

 

Vrijblijevend advies over conversie-optimalisatie?

2 + 12 =

Judith Ros

Judith Ros, aangenaam!

Een mislukte PABO-student die per ongeluk in de marketing terechtkwam en nu zelfs in de adviesraad zit van het ROC van Twente. Dat ben ik.

>> lees meer over mij

Krang strategie en concept
Rijksweg 17
7495 RH  AMBT DELDEN

Kvk: 69507716

info@krang.nl
06 – 21 964 733