06-21 964 733 info@krang.nl
Home » Diensten » E-mailmarketing

E-mailmarketing, van relatie tot trouwe klant

E-mailmarketing is nog altijd een van de meest succesvolste marketingmiddelen in de online marketing. De goede meetbaarheid en zijn hoge return on investment (ROI) maken het een populair kanaal. Door e-mail te gebruiken als direct marketingmiddel werk je aan de relatie met jouw klanten. Creëer persoonlijke berichten die van meerwaarde zijn voor jouw doelgroep. Daar help ik je bij.

E-mailmarketing is meer dan het versturen van een nieuwsbrief

Verstuur je elke maand al een digitale nieuwsbrief naar jouw klanten? Goed bezig! Maar een maandelijkse nieuwsbrief is nog geen e-mailmarketing. Daar is meer voor nodig.

Wat is de ‘reis’ die jouw klant maakt? En welke contactmomenten zijn er? E-mail kan een perfect middel zijn om een klant op de hoogte te houden van zijn of haar bestelling. Of een e-mail met een herinnering voor een evenement waarin jouw klant geïnteresseerd is. Wat te denken van een felicitatie op zijn verjaardag? Kortom er zijn vele contactmomenten denkbaar waarbij e-mail zeer efficiënt ingezet kan worden. Overtref de verwachting van je klant en meet direct het resultaat.

Stem de inhoud van je mail af op de ontvanger

Het verzenden van een en dezelfde mail naar een grote groep ontvangers is achterhaald. In de steeds voller wordende mailbox moet je alles uit de kast halen om op te vallen. Gepersonaliseerde content biedt uitkomst. En nee, gepersonaliseerde content is niet een bulkmail waar alleen boven staat ‘Beste Henk’. Stem de inhoud van de e-mail echt af op de ontvanger. Dit kan op allerlei manieren. Laten we samen de aandacht van je doelgroep grijpen.

Kies voor een professionele aanpak

Een e-mail versturen kan iedereen. Het inrichten van een Mailchimp account of andere e-mailmarketing tool is vaak ook nog wel te doen. Het succes wordt echter bepaald door de gehele aanpak. Wat is je plan? Hoe verzamel je de juiste data? Voldoen mijn e-mailings aan de wetgeving? Als je aan de slag gaat loop je vaak tegen veel praktische zaken aan. Ik help je met een professionele aanpak.

Vrijblijvend advies over E-mailmarketing?

Judith Ros

Judith Ros, aangenaam!

Een mislukte PABO-student die per ongeluk in de marketing terechtkwam en nu zelfs in de adviesraad zit van het ROC van Twente. Dat ben ik.

>> lees meer over mij

Krang strategie en concept
Wierdensestraat 26
7607 GE  Almelo

Postadres:
De Regge 15
7491 MC  DELDEN

Kvk: 69507716

info[at]krang.nl
06 – 21 964 733