06-21 964 733 info@krang.nl
Home  Diensten  Online Strategie

Online strategie – de basis voor online succes

Alles begint met een goede strategie. Je wilt immers niet met hagel schieten via je online kanalen. Je wilt heel gericht de doelgroepen die jij voor ogen hebt op het juiste moment bedienen met de juiste boodschap. Ik help je om met een goede online strategie grip te houden op je online kanalen. Samen maken we van online jouw succesverhaal.

Van online strategie naar meetbaar resultaat

Een online strategie geeft houvast en richting aan al je online activiteiten. Denk na over doelstellingen en kansen in de  markt. Hoe realiseer je deze doelstellingen? Een online strategie geeft antwoord op al deze vragen. Het geeft je bovendien inzicht in je huidige online prestaties. Het maken van een online strategie helpt je ook om prioriteiten te bepalen. Wat doen we nu, op dit moment? Wat kan later?

Alle inspanningen die je doet wil je ook beloond zien met resultaat. Een overzichtelijk plan bevat naast doelstellingen daarom ook informatie over het meten van succes. Zo weet je vooraf waarop je moet sturen.

Geen dik rapport maar een tastbaar document

Weg met onnodig dikke en saaie rapporten. Jouw plan krijg je op één A4-tje. Samen met jou ga ik brainstormen over jouw ambities en wensen. Die vertalen we samen naar concrete plannen en acties.

Hulp nodig bij jouw online strategie?

Judith Ros

Judith Ros, aangenaam!

Een mislukte PABO-student die per ongeluk in de marketing terechtkwam en nu zelfs in de adviesraad zit van het ROC van Twente. Dat ben ik.

>> lees meer over mij

Krang strategie en concept
Wierdensestraat 26
7607 GE  Almelo

Postadres:
De Regge 15
7491 MC  DELDEN

Kvk: 69507716

info[at]krang.nl
06 – 21 964 733