06-21 964 733 info@krang.nl
Home » Diensten » Zoekmachine Adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren – vindbaar op het juiste moment

Advertenties zijn niet meer weg te denken uit de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing. Zoekmachine-optimalisatie is vaak niet meer voldoende om op een goed zichtbare plek in de zoekresultaten te verschijnen. Zowel tekstadvertenties als productadvertenties (Google Shopping) nemen een steeds prominentere plek in. Zoekmachine adverteren, ook wel SEA (Search Engine Advertising), verdient daarom aandacht in je online strategie.

Hoe werkt zoekmachine adverteren?

Een bekende manier van online adverteren is Google AdWords. Met Google AdWords bereik je gericht potentiële klanten op het moment dat zij op zoek zijn naar jouw producten of diensten. Adverteer binnen de resultaatpagina’s van de zoekmachines of op partnersites van Google. Je bepaalt vooraf bij welke zoekwoorden jouw advertentie getoond moet worden. Zoekt iemand op een door jouw ingesteld zoekwoord, dan wordt jouw advertentie getoond in de zoekresultaten.

Wat mag Adwords kosten? Een veel gehoorde vraag die ik vaak pareer met een tegenvraag: Wat wil je dat AdWords oplevert? Ik help je graag bij het beantwoorden van deze vraag.

Rendabele AdWords campagnes

Samen met jou bepaal ik vooraf de doelstellingen voor jouw campagne. Of ik geef je advies over de huidige campagne die je hebt draaien. Resultaten van een Google AdWords campagne zijn perfect meetbaar. In een overzichtelijke rapportage zie je maandelijks hoeveel bezoekers jouw campagne oplevert, het aantal aanvragen of aankopen. Op deze manier weet je ook exact wat een aanvraag of aankoop kost. Monitoren en bijsturen, dat doe ik graag voor je. Zo werken we samen aan een rendabele campagne.

Vandaag nog starten met Google Adwords?

Judith Ros

Judith Ros, aangenaam!

Een mislukte PABO-student die per ongeluk in de marketing terechtkwam en nu zelfs in de adviesraad zit van het ROC van Twente. Dat ben ik.

>> lees meer over mij

Krang strategie en concept
Wierdensestraat 26
7607 GE  Almelo

Postadres:
De Regge 15
7491 MC  DELDEN

Kvk: 69507716

info[at]krang.nl
06 – 21 964 733