06-21 964 733 info@krang.nl
Home » Werkwijze

Mijn werkwijze

Voor mij is het een absolute voorwaarde om een klik te hebben met jou als opdrachtgever en je producten of diensten. Daarom leg ik je graag uit hoe ik werk: nuchter, begrijpelijk en rechtdoorzee.

Verbindend

In mijn eentje kan ik echt niet alles op online gebied uitvoeren voor je. Dat hoeft ook niet, want ik weet precies bij wie ik moet zijn om de verschillende onderdelen voor je uit te werken en tot een succes te maken. Als verbindende factor houd ik het overzicht, zodat jij één aanspreekpunt hebt.

Ontrafelend

Ik kan redelijk snel de vinger op de zere plek leggen. Mijn analytisch vermogen helpt jou verder. Daarom stel ik veel vragen. Omdat ik wil weten wat de vraag achter de vraag is. Zo ontrafel ik het probleem en komen we samen tot de kern.

Oplossend

Na het ontrafelen volgt het oplossen. Dat is het leukste van mijn werk: ideeën bedenken en uitwerken op basis van een goede online strategie. Daar zit mijn meerwaarde. Dat beloof ik je.

Kopje koffie?

Judith Ros

Judith Ros, aangenaam!

Een mislukte PABO-student die per ongeluk in de marketing terechtkwam en nu zelfs in de adviesraad zit van het ROC van Twente. Dat ben ik.

>> lees meer over mij

Krang strategie en concept
Wierdensestraat 26
7607 GE  Almelo

Postadres:
De Regge 15
7491 MC  DELDEN

Kvk: 69507716

info[at]krang.nl
06 – 21 964 733